Skip to main content
corporate identity

Uw huisstijl: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij stemmen de kleding volledig af op uw wensen en eisen.

Steeds vaker hebben bedrijven behoefte aan een uitgebreide eigen kledinglijn. Het is een ontwikkeling waarbij het mes aan twee kanten snijdt: de nieuwe bedrijfskleding geeft werknemers een goed gevoel waardoor ze beter presteren. Ze dragen de kleding dag in, dag uit. Is de kwaliteit goed, zit het lekker en ziet het er ook nog fraai uit, dan dragen ze het met plezier. Dat heeft zowel intern als extern een positieve uitwerking.

Corporate Identity betekent letterlijk bedrijfsidentiteit. Deze identiteit krijgt vorm door het design dat te zien is in de visuele uitingen. Onder deze uitingen wordt ook de huisstijl van bedrijfskleding verstaan. HvO Dexis is specialist in het afstemmen van uw eigen huisstijl op uw bedrijfskleding.

HvO Dexis levert u een doordacht design, kwaliteit in de afwerking. Geheel volgens de geldende kwaliteitsnormeringen. Hierbij verliest HvO Dexis comfort en veiligheid absoluut niet uit het oog. HvO Dexis is in staat flexibel in te spelen op specifieke wensen van de klant.