Skip to main content
organisatie pic

HvO Dexis: alles voor goed werk!

HvO Dexis beschermt van top tot teen, tegen lawaai en letsel en alle andere ongemakken.
Al meer dan 30 jaar vertrouwd in de markt, levert HvO Dexis diverse producten voor de bouw en industrie. In 6 productgroepen gecategoriseerd, fungeert HvO Dexis als distributiekanaal van 70.000 artikelen van marktleidende partijen in de branche.

Op het gebied van veilig en gezond werken mogen géén concessies worden gedaan. HvO Dexis is al jaren gespecialiseerd in het leveren van producten en diensten om uw medewerkers te beschermen tegen arbeidsrisico's. HvO Dexis loopt voorop door met innovatieve oplossingen te komen, klantgericht te werken en een compleet assortiment van producten en diensten aan te bieden.

Voorbeelden hiervan zijn: passervices voor kleding en schoenen, aanmeten van gehoorbescherming op locatie, persoonlijke pbm-pakketten die bij uw medewerkers bezorgd worden. Dit alles maakt HvO Dexis dé expert op het gebied van veilig en gezond werken. Wij leveren onder meer persoonlijke beschermingsmiddelen, gasdetectie apparatuur, valbescherming en reddingsmiddelen. Kortom, HvO Dexis, alles voor goed werk!